.
Francisco Schuster
donderdag 25 mei 2023

Francisco Schuster: “Ik kreeg vooral steun van de meisjes”

Ze hebben een sterke band

Wie al naar ‘Special Forces’ heeft gekeken op VTM kon kennismaken met Francisco Schuster. Deze jonge kerel werd vooral bekend door ‘#LikeMe’ en laat zich nu ook van een heel andere kant zien door het programma;

Tijdens het programma heeft hij heel veel steun gekregen van de andere deelnemers. Want zonder elkaar te steunen doorsta je het programma en de beproevingen niet zo makkelijk.

“Ik ben iemand die veel steun nodig heeft. Gelukkig kreeg ik die van iedereen, en vooral van Laura Tesoro, Ann Wauters en Hannelore Simoens. Eigenlijk dus vooral van de meisjes. Zij hebben mij er echt doorheen gesleurd. Al vanaf dag één wist ik dat we een band aan het smeden waren”, vertelt Fran in Tv Familie.

Nog voor Francisco echt bekend werd, was hij zelf een grote fan van Laura Tesoro en Koen Wauters. Toevallig ook twee deelnemers aan het programma.

“Dat zorgde ervoor dat ik in het begin erg onder de indruk was. Maar het is zoals de instructeurs zeiden: bekendheid doet er niet toe tijdens zo’n opleiding. Net daarom kregen we allemaal een nummer en werden we ook zo aangesproken.”

Bekijk ook deze items over Special Forces: Wie Durft Wint: