.
Marleen Gordts en Frank Dingenen
donderdag 11 januari 2024

Frank Dingenen: “Ik heb het achter mij moeten laten”

Maar hij heeft geen spijt

Hoe zou het nog zijn met Frank Dingenen. De acteur die vroeger vooral bekend was als meester Buys uit ‘Meester, hij begint weer’ is nu rusthuisanimator. Maar hij is jammer genoeg ook een beetje op de sukkel met zijn gezondheid.

Al is dat voor Frank geen reden om niet meer enthousiast te zijn en positief gezind in het leven te staan.

“Ik heb het naar mijn zin in Vivasse, een residentie voor oudere mensen in Asse. Het enige triestige is dat er af en toe mensen sterven. Dan sta je 's morgens op en hoor je aan de receptie dat één van de bejaarden overleden is. Met veel van de bewoners heb ik immers een goeie band. Ik spring af en toe eens bij de mensen binnen voor een babbel”, vertelt hij in Primo.

Zijn verhuis naar Asse heeft alles te maken door het feit dat hij werd aangetrokken als animator voor Time4Quality. Het gebeurde vlak voor de uitbraak van corona en er werd gevraagd of hij wou verhuizen zodat hij in alle vestigingen voor entertainment kon gaan zorgen.

“Ik heb Tervuren achter mij gelaten. Ik woonde er graag, maar hier ben ik nooit alleen. Als verstokte vrijgezel heb ik een beperkt netwerk en in de residentie kan ik altijd bewoners opzoeken voor een gesprek. De mensen hier zijn gelukkig en ik dus ook.”

Bio van Frank Dingenen

Meer Over:

Frank Dingenen