.
Frank Galan
zondag 18 februari 2024

Frank Galan: “Ik zal mij er nooit meer door laten verleiden”

Hij ervaart veel minder stress

Een glaasje wijn, bier of een ander alcoholisch drankje kan best lekker zijn en kan best smaken. Maar we moeten opletten dat we er niet te veel van drinken. Want dan kan je rap verslaafd raken. Volgens sommigen is het de enige gelegaliseerde drugs van ons land. En dat is een uitspraak waar Frank Galan zich wel in kan vinden.

“Dat klopt tot op zekere hoogte, want het wordt als vreemd beschouwd als je het niet gebruikt. Buiten mijn vrouw Christel ken ik ook haast niemand die geen alcohol drinkt. Collega's zullen dat misschien niet altijd toegeven, maar ik heb de indruk dat sommige artiesten zich nog weleens een glas inschenken om de plankenkoorts of faalangst te verlichten. Zingen is een moeilijk en zwaar vak, want we moeten concurreren met de jongere generatie die bij wijze van spreken de poten onder onze stoelen vandaan zaagt”, klinkt het in Primo.

Maar Frank laat zich niet meer verleiden. Voor hem is alcohol verleden tijd. Hij heeft zich nog nooit zo goed gevoeld en dat allemaal door alcohol links te laten liggen.

“Zelf zal ik me echter nooit meer laten verleiden door alcohol. Ik ervaar namelijk juist minder stress door níet te drinken. Wanneer ik op restaurant iemand zie smullen van een sappige biefstuk met een goed glas wijn loopt het water me in de mond, maar toch zal ik nooit nog een druppel aanraken.”

Bio van Frank Galan

Meer Over:

Frank Galan