.
Frank Lammers
vrijdag 28 juni 2024

Frank Lammers: “Antwerpen benadert de hemel op aarde”

Hij is terug?

Normaal woont Frank Lammers nog altijd in Amsterdam, maar speciaal voor de opnames van de Netflix-serie ‘Ferry’ woont hij nu terug eventjes in Antwerpen. En dat vindt de acteur helemaal niet erg.

“Op dit moment in mijn leven benadert Antwerpen voor mij de hemel op aarde. Wat een mooie, fijne, gezellige stad is dit, zeg! Zeker in deze tijd van het jaar, wanneer iedereen buitenkomt. Telkens wanneer ik 's avonds weer naar mijn hotelkamer terugfiets met Radio 1 in m'n oortjes - fenomenale zender, trouwens - stop ik eerst nog even aan café De Duifkens voor één Bolleke. Beter wordt het toch niet”, zegt hij in Humo.

Frank is ook graag te gast bij Radio 1 en daar heeft hij een goeie reden voor. Je krijgt daar nog eens tijd om je zegje te doen over een onderwerp.

“En er wordt vaak goeie muziek gedraaid, zo van die nummers waarvan je zegt: wauw, dát heb ik lang niet gehoord! Maar ik zeg dit al langer dan vandaag: qua cultuur lopen jullie Belgen een heel eind voor op ons. Wij hebben Frans Bauer, jullie dEUS. Wij hebben Heleen van Royen, jullie Bart Moeyaert.”

Bio van Frank Lammers

Meer Over:

Frank Lammers