.
Tom Waes en Frank Lammers in Undercover
zaterdag 27 november 2021

Frank Lammers is graag in Vlaanderen: “Lijken meer op elkaar dan we denken”

Frank amuseert zich op de set van Undercover

De fans hadden er lang naar uitgekeken, naar het derde seizoen van ‘Undercover’. En op 21 november was het dan eindelijk zover. Dan startte op één het langverwachte nieuwe seizoen van ‘Undercover’ met Tom Waes en Frank Lammers in de hoofdrol. De acteurs zelf zijn laaiend enthousiast over reeks en hopen op mooie kijkcijfers.

Frank Lammers, die Ferry speelt in de reeks, was blij om terug in Vlaanderen te zijn. “Ik hou ervan om met Vlamingen samen te werken. Jullie zijn gewaagder in jullie keuzes. Het mag gezegd zijn, ik vind dat er hier meer interessante zaken dan in Nederland worden gemaakt. En er is ook meer tijd om iets goed uit te werken. Voor ‘Undercover’ hebben we drie seizoenen met dezelfde ploeg gemaakt en de meesten ervan beschouw ik inmiddels als een soort familie.”

Aan de reeks heeft Frank er in ieder geval een goede vriend aan over gehouden. “Tom en ik hebben het allebei zo druk dat we elkaars deur zeker niet platlopen. Maar, ja, wij zien elkaar graag. Wij lijken trouwens veel meer op elkaar dan de meesten denken. We zijn een beetje dezelfde types. Zo pinnen wij ons allebei niet graag vast op één ding. En we houden ook allebei van voetbal. Wij zijn echte mannen, in feite”, lacht Lammers in Dag Allemaal.