.
Tom Waes en Frank Lammers
woensdag 24 november 2021

Frank Lammers was bijna nooit acteur geworden: “reizen was het enige dat me interesseert”

Hij krijgt alles in zijn schoot geworpen

Tom Waes en Frank Lammers zijn ook dit keer weer trouw op post voor het derde seizoen van ‘Undercover’ dat op 21 november 2021 van start gaat. Dit keer niet als vijanden, maar wel als bondgenoten.

Tom heeft heel lang moeten zoeken wat hij als kleine jongen wou worden later en ook bij Frank was het niet meteen vanzelfsprekend. “Ik heb nog steeds het gevoel dat ik aan het zwerven ben. Ik ben auditie gaan doen voor de Toneelschool omdat mensen me zeiden dat ik goed kon acteren. Maar ik hoefde geen acteur te worden. Het enige dat me interesseerde was reizen.”

Ondanks dat Frank geen acteur wou worden, is hij dat ondertussen toch al heel wat jaren. “Ik heb nooit voor het vak gekozen, ik ben van een helling gesprongen en blijven rollen”, zegt Lammers in Humo.

Frank is tevreden met hoe zijn leven er nu uit ziet en beseft dat hij al heel wat mooie aanbiedingen in de schoot geworpen heeft gekregen. “Als ik bijvoorbeeld denk: verdorie, ik zou zelf willen regisseren, dan rinkelt gegarandeerd mijn telefoon en hoor ik iemand zeggen: ‘Ik heb net de rechten voor een boekverfilming gekocht en ik denk dat jíj de geknipte man bent!’ Ik kan er mijn klok op gelijkzetten. Ik hoef nog maar aan een musical te denken of húp, daar gaat de gsm!”