.
News Image

Frank Molnar creatief directeur 24 hours of Zolder

Frank Molnar gaat voor 24 Uren van Zolder werken.


Frank Molnar gaat de snelste uitdaging aan van zijn leven en wordt Creatief Directeur van de 24 Hours of Zolder.



Circuit Zolder heeft Frank Molnar gevraagd om zich te ontfermen over het creatieve luik van de 24 Hours of Zolder. “Met zijn Limburgse roots is Frank daarvoor de geknipte man”, aldus Thierry Deflandre, Algemeen Directeur Circuit Zolder,



“Zelf ooit nog op de startgrid van de 24 Hours, overtuigde hij ons direct met zijn creatieve visie die nauw aansluit bij de onze. Dit is dan ook duidelijk een lange termijn project. Frank verwoordt het als volgt: “Als klein kind bezocht ik Circuit Zolder reeds hand in hand met mijn vader. Ik was toen erg trots, en dit is voor mij dan ook een nieuwe professionele mijlpaal. Ik was erg trots toen het Circuit vroeg om met hen aan tafel te gaan zitten, hier op de plaats waar mijn passie voor motorsport ontstaan is. Het is een droom om met dit fantastisch team het spektakel vorm te geven.”



Op het palmares van Frank Molnar staan naast zijn gekende werk voor JimTV en Gunk ook de internationale successen die hij boekte met zijn productiehuis De Kosmonauten. “Ook in deze functie staat het creatieve op de eerste plaats. Ons streven is om de totaalervaring voor elke bezoeker, voor elke racefan, naar een hoger niveau te brengen.” De verrassende insteek van de lanceringsvideo van de 24 Hours of Zolder is een mooi voorbeeld. “De focus ligt bij de rijders, zij maken de race en zijn het hart van het Circuit. We kozen voor een cinematografische sfeer, passend bij het drama van zo’n iconische rit.” De video is slechts het eerste resultaat van de samenwerking, liefhebbers van de 24 Hours of Zolder mogen in aanloop naar 29 augustus meer nieuwigheden verwachten!


Bio van Frank Molnar

Meer Over:

Frank Molnar