.
Marissa Galle, Shay Molnar en Frank Molnar
donderdag 5 januari 2023

Frank Molnar: “Dat vonden we erg belangrijk bij onze zoektocht”

Ze hebben een huis in Orlando

Op 9 januari start alweer een nieuwe reeks van ‘Big Brother’ op Play4. Maar herinnert u zich nog de bewoners van het allereerste seizoen? Één van hen was Frank Molnar. Hij hield het enkele weken vol in het huis en is sindsdien vaak aan het werk achter de schermen in de media.

Sinds een vijftal jaar woont Frank samen met zijn vriendin en dochter in Amerika. Eerst in Las Vegas en na de geboorte van hun dochter in Orlando.

“In Las Vegas heb ik mijn eigen productiehuis opgericht voor video en fotografie, en nu zijn we hetzelfde aan het doen in Florida, met de focus vooral op vastgoed. Al was die verhuis naar Orlando in het begin niet makkelijk. We vonden niet meteen een huis. Het was een periode waarin iedereen naar Florida wilde en de prijzen de pan uit rezen”, vertelt Frank in Story.

Ook voor het huis waar ze nu wonen hebben ze moeten knokken. Er waren maar liefst 65 kandidaat-huurders. Het zijn de charmes van dochter Shay die de eigenaars overtuigden om voor hen te kiezen.

Frank en Marissa kochten geen klein huis, maar daar hadden ze een goede reden voor. “We wilden ons kantoor integreren in ons huis. Ik werk er mijn video’s en foto’s af en Marissa houdt zich bezig met sociale media, real estate en marketing. Maar we vonden het ook belangrijk dat Shay haar eigen grote slaapkamer heeft en dat er genoeg logeerkamers zijn.”

Bio van Frank Molnar