.
Frank Molnar
maandag 30 januari 2023

Frank Molnar: “Die reacties hebben mij niet verbaasd”

Hij nam geen blad voor de mond

Is iemand nu woke of niet, en moet je woke zijn of niet, het roept heel vaak veel discussies op bij mensen. Want wat is woke nu precies en hoe kan je woke zijn. Het is een onderwerp waarmee Frank Molnar onlangs veel mensen mee tegen de borst heeft gestoten.

Frank zei in een recent interview: ‘Als iedereen weer eens normaal zou doen, hé. Zodat we opnieuw voluit mogen lachen om niet politiek-correcte mopjes. En we naar vrouwen hun boezem mogen kijken en een welgemeend complimentje geven’. Een woke-protest dat hij nadien ook op sociale media plaatste en dat kon rekenen op veel bijstand.

“Die golf van reacties heeft mij niet verbaasd”, zegt Frank in Tv Familie. “Met gemak heeft 90% van de mensen de buik vol van die woke klagers. Ze zijn niet gelukkig in hun leven en willen hun frustraties opdringen aan mensen die wel gelukkig zijn. Laten we leven en laten leven en gewoon veel fun hebben.”

Molnar vindt het jammer dat we niet zomaar nog om alles kunnen lachen en dat veel dingen tegenwoordig verkeerd worden opgevat.

“En dan die genderneutrale toiletten: dat is toch om te lachen? Kijk, ofwel kan je rechtopstaand pip doen, ofwel kan je dat niet. Al heb ik niets tegen mensen met een andere seksuele identiteit. Zolang je mij maar niet verplicht wat ik moet aanvaarden. Dat bepaal ik wel.”

Bio van Frank Molnar

Meer Over:

Frank Molnar