.
Frank Molnar en Marissa Galle
zondag 15 januari 2023

Frank Molnar: “Ik ben niet van plan om te vertrekken”

Hij woont daar graag

Een huis in Orlando huren, we kunnen ons heel goed inbeelden dat de huurprijs niet erg laag is. Frank Molnar en zijn vriendin Marissa wonen sinds iets meer dan een jaar in Orlando en huren daar een prachtig huis.

“Maar hoeveel de huurprijs bedraagt, ga ik niet zeggen. We werken daar allebei wel hard voor. We hebben een kind en altijd veel mensen die op bezoek komen, dus we kunnen niet in een klein appartement wonen. En gelukkig zijn de stijgende energieprijzen niet voelbaar in Amerika, want er draait hier heel wat elektronica. De airco staat non-stop aan”, zegt Frank in Story.

De liefde voor Frank voor Amerika gaat wel heel ver. Hij is momenteel zelfs bezig met het veranderen van zijn nationaliteit. Hij hoeft geen Belg meer te zijn.

“Ik woon hier al vijf jaar met plezier en ben niet van plan snel te vertrekken. Al ga ik met plezier op bezoek bij familie en vrienden in België. En sinds zes maanden werk ik intensief mee aan CLINT TV, waar ik verantwoordelijk ben voor de videoproducties.”

Door hun verhuis naar Amerika zien de ouders van Frank hun kleinkind natuurlijk minder dan ze graag zouden willen. Al reizen Frank en zijn gezin een paar keer per jaar naar België en reizen zij ook naar Amerika. “In Shay haar kamer hangen twee camera’s, zodat mijn ouders haar kunnen volgen vanop afstand. We hebben zelfs een speciale robot gekocht die onze dochter volgt en waarmee ze met elkaar kunnen praten. Ik vind het belangrijk dat mijn ouders op die manier toch het gevoel hebben dat hun kleinkind dichtbij is.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Frank Molnar