.
Frank Molnar
maandag 9 januari 2023

Frank Molnar: “We waren bang dat ze in ons zwembad zouden terechtkomen”

Er zwerven heel wat alligators rond

Het is ondertussen 23 jaar geleden dat Frank Molnar het Big Brother huis betrad. Hij was één van de kandidaten die in de allereerste reeks te zien was en waar hij vlak voor de finale het huis moest verlaten.

Frank heeft de voorbije jaren stevig carrière gemaakt en woont in Orlando samen met zijn gezin. Ze wonen meerbepaald in Hunters Creek, de 21ste beste plek om te leven in Amerika. En Frank kan zijn liefde voor het land dan ook niet verbergen.

“Het is hier echt supermooi. Er is veel water en groen, maar ook het strand is niet veraf en Walt Disney World ligt op amper 20 minuten van onze deur. Het leven is hier zo chill, er hangt zo’n goede vibe. Ik loop hier alle dagen in mijn short en slippers rond”, lacht Frank.

Ook over de veiligheid hoeven ze niets te vrezen. Ze wonen in een gated community waar je een kaartje voor nodig hebt om het domein op te mogen. Al moeten ze wel opletten voor andere indringers.

“Er zwerven hier alligators, slangen en schildpadden rond. Over ons zwembad hebben we zelfs een Lanai screen hangen, zodat die beesten daar zeker niet in zouden kunnen. We wonen ook maar een paar kilometers van Gatorland, een park met 450 alligators. Bij de laatste storm hadden we toch wat schrik dat die zouden kunnen uitbreken.”

Bio van Frank Molnar