.
Nina Derwael
vrijdag 4 februari 2022

Frank Zegels, danspartner Nina Derwael: “Ze is een droom om mee te werken”

Er wordt met complimenten gestrooid

Tijdens de aflevering van 'Dancing With The Stars' van 29 januari werden de BV’s gewisseld van professionele danspartner. Zo mocht Nina Derwael die aflevering dansen met Frank Zegels, die normaal met Lotte Vanwezemael danst. Frank was erg enthousiast over de samenwerking.

“Met Nina werken is een droom. Nina pikt heel snel dingen op, en traint vervolgens tot het helemaal goed zit. Met zo’n gedrevenheid zou ze – indien ze dat wil – na haar turncarrière gerust aan de slag kunnen als profdanseres”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Een mening die haar vaste danspartner Simone Arena alleen maar kan bevestigen. “Nina zou deze weg kunnen inslaan. Ze heeft er het talent en de gedrevenheid voor. Als haar danscoach kan ik alleen maar zeggen dat het awesome is om met haar te werken. Ik heb al veel gymnasten zien deelnemen aan de verschillende edities van ‘Dancing with the Stars’, maar dat is zelden een succes geweest. De meesten zien hun choreo nog altijd te veel als een oefening. But Nina? She is something else”, aldus Simone Arena.