.
Frans Bauer
woensdag 15 november 2023

Frans Bauer: “Dat is niet heel ver weg van ons”

Het maakt hem bang

Wie Frans Bauer nu op televisie of op een podium ziet verschijnen, ziet dat de man er beter uitziet dan ooit. Hij is heel wat vermagerd en staat fitter dan ooit. En dat tot groot plezier van zijn vrouw Mariska.

De zanger heeft een nieuwe single klaar, samen met zangeres Sienneke, en die heet ‘Die lach op jouw gezicht’. En dat is ook exact Frans’ handelsmerk: zijn eeuwige stralende lach.

“Ik probeer veel te lachen en positief te zijn. Ik ben niet iemand die met een negatieve blik naar de wereld kijkt, want dan ben je alleen maar bezig met nare dingen. Er is nog nooit iemand gelukkig geworden van tranen. Al moet je wel weten wat een traan is, want anders kan je ook niet van een lach genieten. Maar op dit moment lach ik meer in mijn leven dan ik huil”, zegt hij in Story.

Maar het moet ook gezegd worden, we leven niet meteen in een wereld waarin alles vlot verloopt en waar er geen sprake is van oorlog. En dat doet Frans wel iets.

“De oorlogen die momenteel woeden, dat is niet heel ver weg van ons. En ja, dat maakt me droevig én bang. Mensen die elkaar dingen aandoen, dat wil je niet. Je hoopt toch op een dag dat mensen elkaar kunnen verdragen en waarderen voor wie we zijn én elkaars geloof respecteren. Maar ja, daar dromen we al honderden jaren van.”

Bio van Frans Bauer

Meer Over:

Frans Bauer