.
Frans Bauer Jr, Jan Bauer, Mariska Bauer, Frans Bauer, Christiaan Bauer
vrijdag 28 juni 2024

Frans Bauer: “De jongens vinden het dat heel fijn”

Ze zijn terug

Het heeft zo’n 20 jaar geduurd voor er een vervolg kwam op ‘De Bauers’. Het gezin van Frans Bauer zette opnieuw hun deuren open voor de camera’s en laten zien hoe het nu met hen gaat in ‘De Bauers: 20 jaar later’.

Frans heeft het ook te danken aan zijn kinderen dat ze opnieuw op televisie te zien zijn. Zij vroegen zich al een tijdje af waarom hun vader en moeder dat niet meer zagen zitten?

In Nederland werd het een groot succes en haalden ze zo’n 1,5 miljoen kijkers. Die kijkers hebben onder meer gezien dat het gezin nu niet meer uit 2 jonge zonen bestaat, maar wel uit 4 volwassen zonen.

“Onze oudste zonen waren er al bij 20 jaar geleden en zij kijken weleens terug naar die eerste reeks. Mijn schoonvader leefde toen nog, en ze hadden nog die kinderstemmetjes. De jongens vinden dat fijn om terug te zien. Ik denk dat zij het ook weer aan hun kinderen zullen tonen”, zegt Mariska Bauer in Het Nieuwsblad.

In de reeks zien we ook de waarden die vader Frans en moeder Mariska proberen mee te geven aan hun zonen. “Probeer je leven te leven zoals je het zelf graag wil. Dat is het belangrijkste. Chris is fiscaal jurist, daarnaast zingt hij, Jan zit in de hotelbusiness. Frans Junior is dj en kok, en ook Lucas wil kok worden. Ik vind dat ze aardig opdrogen .”

Bio van Frans Bauer

Meer Over:

Frans Bauer