.
Frans Bauer
donderdag 30 november 2023

Frans Bauer: “Het is een grote stap vooruit”

Ze komt van ver

Meer dan een jaar geleden werd Mariska getroffen door een herseninfarct. Ze belandde in het ziekenhuis en er wachtte haar een heel lang herstelproces. Nu gaat het alweer stukken beter met haar en geniet ze weer van het leven.

“Ze is op de goede weg, ze kan al heel wat dingen opnieuw doen. Als je ziet vanwaar we komen, is dat een enorme stap vooruit. Maar ze zal er wel nooit helemaal van herstellen. Te veel prikkels krijgen blijft lastig voor haar. Ze kan zich dan moeilijker concentreren en is sneller moe. Haar herseninfarct heeft ook een rol gespeeld in mijn beslissing om af te vallen. Als je zwaar bent, is het risico op gezondheidsproblemen veel groter”, klinkt het bij Frans in Story.

Niet alleen voor Mariska was het heel erg schrikken, ook voor Frans was het een soort van wake-upcall. Sindsdien geniet hij nog meer van het leven en kijkt hij toch anders naar het leven.

“Ik geniet nu nog intenser van de dingen die ik leuk vind. Met mijn gezin en in mijn carrière. Ik heb al zoveel mooie dingen gedaan, van volle Sportpaleizen tot een duet met Kabouter Plop, zonder dat ik daar echt bij stilstond. Nu besef ik dat het in een vingerknip gedaan kan zijn. Die periode heeft de band tussen Mariska en mij ook alleen nog maar sterker gemaakt. Samen overwinnen we de grootste moeilijkheden.”

Bio van Frans Bauer

Meer Over:

Frans Bauer