.
Frans Bauer
donderdag 26 januari 2023

Frans Bauer: “Het kan je zomaar overkomen”

Hij heeft brute pech gehad

Het zijn spannende tijden voor Frans Bauer. Op 15 maart start hij met zijn theatertournee ‘’n Avond met jou’ in Nederland en krijgt hij daarbij het gezelschap van levensliedzangeres Sieneke. Zij gaan onder meer hun duetalbum promoten.

Na een pechjaar in 2022 lacht het geluk Frans terug toe en dat heeft hij wel verdiend. Na het herseninfarct van zijn vrouw Mariska in 2022 krabbelt het gezin Bauer weer overeind en genieten ze weer volop van het leven en de focus op de carrière van Frans.

Al had het voor Frans helemaal anders kunnen lopen. “Ik tilde ene gitaarversterkertje op, een niemendalletje in een klein doosje. Je kan het met je pink optillen, zo licht weegt het. Maar toch moet ik daarbij een verkeerde beweging hebben gemaakt. Plots had ik pijn in m’n onderrug. Dat had ik nooit eerder meegemaakt”, vertelt Frans in Dag Allemaal.

Het verdict was een lumbago, of een spit zoals ze het in Nederland ook noemen. Op zich niks heel ernstigs, maar de pijn kan wel zo’n acht weken aanhouden.

Maar Frans is alweer de oude en komt er met de schrik vanaf. “Nu ben ik weer als nieuw. Ik kan weer autorijden en ben alweer aan het sporten. Deze ochtend ben ik nog gaan joggen. Spit is een raar ding, het kan je zomaar overkomen. M’n rug is prima, ik heb gewoon pech gehad.”

Bio van Frans Bauer en Sieneke

Meer Over:

Frans Bauer Sieneke