.
Frans Bauer Jr, Jan Bauer, Mariska Bauer, Frans Bauer, Christiaan Bauer
woensdag 23 oktober 2024

Frans Bauer: “Ik heb daar veel mensen plezier mee gedaan” 

Dat kunnen we beamen 

Frans Bauer is op zijn allergelukkigst als zijn kinderen thuis zijn, hun partners en als zijn vrouw Mariska bij hem in de buurt is. Gelukkig dan dat, kan je hem op dat moment niet maken.

“M'n zonen wonen allemaal nog thuis. Er zal een moment komen dat ze elk hun eigen weg gaan en natuurlijk is dat prima. Maar als iedereen veilig thuis is, geeft me dat een fijn en ontspannen gevoel. Met z'n allen thuis rond de tafel, daar kan ik zo intens van genieten”, zegt hij in Dag Allemaal.

Maar wat Frans ook enthousiast kan maken is wanneer zijn zaal voor een optreden afgeladen vol zit. Hij is een echte gever en wil niks liever dan mensen blij maken.

“Met het nieuwe seizoen van 'De Bauers' heb ik weer veel mensen een plezier gedaan. Twintig jaar geleden was 'De Bauers' het best bekeken programma met drie miljoen kijkers, wist je dat? Elk jaar kwam de vraag om een nieuwe reeks te maken, maar ik dacht dat m'n kinderen dat niet leuk zouden vinden. Dat ze het als een aanslag op hun privacy zouden zien. Maar vorig jaar vroegen ze mij: 'Papa, waarom wil je eigenlijk geen nieuwe reeks van 'De Bauers'?' Zij wilden het dus blijkbaar wél. Verrassing! En kijk, we hebben opnieuw drie miljoen kijkers blij gemaakt. Hoe mooi is dat?”

Bio van Frans Bauer en Mariska Bauer