.
Frans Bauer
maandag 9 januari 2023

Frans Bauer: “We hebben samen heel wat afgehuild”

Hij bleef sterk voor haar

Het herseninfarct van Mariska Bauer, dat ze kreeg begin 2022 heeft haar leven op zijn kop gezet. Mariska was altijd een heel bezige vrouw en sinds het infarct moet ze het allemaal een stuk kalmer aan doen.

Mariska is ondertussen alweer een beetje meer de oude, maar helemaal zoals vroeger wordt het nooit. Frans en de kinderen zijn ook ontzettend bezorgd om hun vrouw/ moeder en controleren haar zo vaak als ze kunnen.

Klinkt vermoeiend, maar Mariska vindt het allemaal ok. “Ik word soms ’s nachts wakker en denk: zou alles nou goed met haar zijn? Die angst gaat niet weg, al is ze niet gegrond. Volgens de dokter is de kans nihil dat Mariska nog eens een infarct krijgt, ze wordt nu beter op gevolgd dan ooit tevoren”, geeft Frans toe in Dag Allemaal.

De tijd dat Mariska in het ziekenhuis lag, was loodzwaar voor Frans en zijn gezin. Er zijn heel wat tranen gevloeid, maar de steun die Frans zijn vrouw gaf, was groot, ontzettend groot.

“We hebben samen heel wat afgehuild, maar ik heb me ook sterk proberen houden in het bijzijn van Maris. Maar als je alleen in de auto zit, dan heb je veel tijd om na te denken.”

Bio van Frans Bauer

Meer Over:

Frans Bauer