.
Frans Bauer
woensdag 21 december 2022

Frans en Mariska Bauer: “In mijn hoofd is het een rommeltje”

Ze is nog steeds herstellende

Het afgelopen jaar was voor Frans Bauer en zijn vrouw Mariska behoorlijk heftig. Aan het begin van het jaar kreeg Mariska een herseninfarct en dat kwam stevig aan in de familie Bauer. Een jaar later gaat het al een pak beter met Mariska, al blijven ze wel erg voorzichtig.

Het gaat beter, maar helemaal hersteld is Mariska nog niet. En dat heeft nog altijd gevolgen voor de komende feestdagen.

“Het wordt anders dan anders. Vroeger kwam iedereen kerstavond thuis vieren. Mariska stond de hele dag in de keuken en toverde het ene gerecht na het andere op tafel. Dat lukt dit jaar niet, en dus gaan we met het hele gezin op restaurant”, verklapt Frans hun plannen in Dag Allemaal.

Wie Mariska ziet, zou niet meteen denken dat er iets aan de hand is. De vrouw ziet er gelukkig uit. Al moet ze toegeven dat dat soms maar schijn is.

“In m’n hoofd is het nog steeds een rommeltje. Ik ben nog steeds niet helemaal de oude. Ik heb natuurlijk wel goede dagen, maar ook slechte. En dan moet ik het wat rustiger aan doen. De drukte overvalt me vaak, ik ben heel snel overprikkeld.”

Bio van Frans Bauer

Meer Over:

Frans Bauer