.
Janine Bischops
dinsdag 24 januari 2023

‘Freddie’, de grote, nieuwe liefde van Janine Bischops

“Eigenlijk ben ik nog wel een zalig wijveke”

Inmiddels is ze 81 jaar en al vele jaren een gevierde actrice in Vlaanderen. Van ‘Thuis’ tot ‘Familie’ en nu zelfs in #LikeMe, de grote series en soaps zouden hetzelfde niet zijn zonder de acteerprestaties van Janine.

Ze woont ondertussen sinds haar achtste in de Seefhoek en daar is ze gewoon ‘Janine’, die naar elke buur zwaait en voor iedereen een lief woord heeft.

Één keer stond ze op verhuizen, na de scheiding van Johny Voners wou ze weg en ging ze zelfs appartementen bezichtigen. “Toen ik daarvan thuiskwam, stond de passiebloem voor het eerst in bloei. Het leek een voorteken en ik wist meteen: ik blijf! En ik geniet hier nog elke dag”, aldus Janine Bischops aan Gazet van Antwerpen.

Sinds begin dit jaar is Freddy de nieuwe man in haar leven. Zijn grote ogen zorgen voor instant verleiding. Het is dan ook duidelijk zichtbaar dat de liefde tussen Janine en haar Freddy groot is.

“Ook al voel ik me wel eens alleen, ik hoef geen man meer”, vertelt Janine aan Gazet van Antwerpen. Freddy is haar kater, genoemd naar haar favoriete zanger Freddie Mercury