.
Frederik Laeremans en Loremie
zaterdag 31 december 2022

Frederik Laeremans uit ‘The Sky Is The Limit’: “Die vlieger gaat voor mij niet op”

Hij is niet zoals Willy Naessens

De trouwe kijkers van ‘The Sky Is The Limit’ kennen Frederik Laeremans al sinds 2020, waar hij voor het eerst verscheen in de realityreeks. En in het nieuwe seizoen is hij ook opnieuw te zien.

“De vorige keer was het leuk, daarom doe ik opnieuw mee. Ik was erin gestapt met een missie: ik wou anderen motiveren en engageren om te ondernemen. Want die zijn in deze bijzondere tijden hard nodig. Zonder ondernemers zou het leven stilvallen”, vertelt hij in Gazet van Antwerpen.

Frederik wou nog graag verder zijn verhaal vertellen en delen met de kijkers van het programma. Dat zijn verschijning in de reeks extra werk en extra geld kan opleveren zoals bij Willy Naessens is voor Laeremans niet nodig.

“Die vlieger gaat voor mij niet op. Als aannemer van wegenbouw werk ik haast uitsluitend met openbare werken, wat in de praktijk betekent dat je je scherpste prijs in de gesloten enveloppe stopt. Als een concurrent het werk een euro goedkoper wil doen, helpt het niet dat ik met mijn kop op televisie was. Al is die naamsbekendheid wel goed om je netwerk uit te bouwen.”

Frederik wil veel tonen op televisie, maar probeert het ook binnen de perken te houden, als het kan. “Ik toon veel. Maar zoals ik ben op tv, ben ik ook in het echt. Ik speel geen rolletje.”

Download onze app voor Android of iOS