.
Frederik Laeremans en Loremie
vrijdag 2 december 2022

Frederik Laeremans uit ‘The Sky Is The Limit’: “Het was erg ingrijpend”

Hij wil een gezond bedrijf runnen

Frederik Laeremans, één van de gezichten van ‘The Sky Is The Limit’ is een graag geziene figuur in de reeks. Hij is altijd goedlachs en vriendelijk en kan op veel sympathie van de kijkers rekenen. Maar zijn leven was de voorbije twee jaar geen pretje.

“Ze waren heel ingrijpend. We verhuisden na vele jaren met het bedrijf van Herselt naar Aarschot. Naast Superbeton richtte ik ook een nieuwe groep op. We bemachtigden een nieuwe locatie in Aarschot, waar ons nieuwe hoofdkwartier komt.”

Laeremans wil niet per se de grootste worden in zijn sector, maar hij wil wel groeien, en beter worden.

“Ik wil een gezond middelgroot bedrijf waarin iedereen perfect kan functioneren. En waardoor we vaak hoofdaannemer zijn en niet meer onderaannemer”, klinkt het in Gazet van Antwerpen.

De ondernemer heeft geen 9 to 5-job en het is dag per dag kijken hoe zijn dag zal verlopen. “Elke ochtend heb ik in mijn hoofd wat ik die dag ga doen. Maar al gauw neemt de smartphone het over en gebeuren er zaken waar je snel moet schakelen. Het enige verschil is dat ik er vroeger alleen voor stond en nu heb ik een vennoot op wie ik kan terugvallen.”