.
News Image

Freek Vanrooy gaat voor definitieve doorbraak

Hij is de vijfde artiest bij Pure Entertainment!


Pure Entertainment, dat in het najaar van 2017 startte met dit nieuwe label strikte na Dina Rodrigues, Kim Dejonghe, Kelsey Adams en Louis Flion nu ook Freek Vanrooy. Die laatste is letterlijk een nieuwe naam in de Vlaamse showbizz. Vorig jaar bracht hij onder de naam Frederic wel al een paar singletje uit waaronder Hij is alleen, waarvoor hij heel wat aandacht kreeg via allerlei mediakanalen toen hij de problematiek van daklozen aankaartte.



Frederic Vanrooy (echte naam van Freek) is al ruim 20 jaar actief in de muziekwereld en was o.a. leadzanger bij een aantal bands. Met deze nieuwe samenwerking en de nieuwe single Kijk naar boven hoopt de zanger nu helemaal door te breken. Producer Patrick Hamilton, bassist Vincent Pierins en tekstschrijver Bart Herman werkten mee aan de eerste single van Freek Vanrooy. De bijhorende clip is te bekijken via YouTube.



Op zaterdag 3 maart organiseert Freek Vanrooy trouwens een showavond, met als gastartiesten Hans Merkx, Pascal Montelli, Zangduo Jens & Jonathan, Sammy Moore en Johan Veugelers. Dit feest vindt plaats in P.C. Delle, Mechelsesteenweg 1090 te 3020 Winksele-Delle. De show start om 20 uur. Tickets in voorverkoop kosten € 15, terwijl je aan de kassa € 17 neertelt. Reserveren kan via Bova-entertainment@hotmail.com of op het nummer 0477/39.27.35.



Tekst: Nico Vanaken