.
News Image

Ga nu voor slechts 25 euro naar Plopsaland De Panne!

Koop voor vrijdag middernacht je tickets en krijg 10 euro korting!


Op zaterdag 5, zondag 6 en zaterdag 12 september zijn der de Superhero Days Mega Mindy & ROX in Plopsaland De Panne en daar kan je naartoe voor slechts 25 euro. Bespaar 10 euro per ticket op voorwaarde dat je je tickets voor zaterdag 5 september koopt. Je hebt dus nog héél even. Lees verderop wat je moet doen om van deze korting te kunnen genieten.



Plopsaland staat in rep en roer! Dieven hebben de kluis opengebroken en ze hebben bijna al het geld meegenomen. De politie is al ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. Volgens hen lopen de dieven nog in Plopsaland rond. Om hen te kunnen vangen heeft de politie jouw hulp nodig. Zie je een dief in het park rondlopen, druk dan snel op het boevenalarm! Voor je het beseft verschijnen er een aantal politieagenten om de dieven te klissen.



Als beloning voor je hulp mag je naar het Superheldenfestival in het Plopsa Theater met Rick, Olivia en Xavier uit ROX en Mega Mindy. ZIng en dans luidkeels mee tijdens deze leuke en vooral spannende show! Als klap op de vuurpijl kan je je favoriete superhelden van dichtbij toejuichen tijdens de Plopsa Parade! Deze avontuurlijke dagen wil je zeker niet missen!



Koop hier je tickets en gebruik bij het afrekening de kortingscode SUPERHERO. Je krijgt dan onmiddellijk 10 euro korting voor de tickets van 5, 6 en 12 september!



PROGRAMMA

13:00 Maya Show

15:00 Superheldenfestival met Rick, Olivia en Xavier uit ROX en Mega Mindy

16:00 Superheldenfestival met Rick, Olivia en Xavier uit ROX en Mega Mindy

17:00 Plopsa Parade