.
Lindsay
woensdag 27 december 2023

Gaat Lindsay in 2024 trouwen?

Zij wil het wel

Het Schlagerfestival in Hasselt, een groot feest waar heel wat Vlamingen ieder jaar naar uitkijken. Ook Lindsay kijkt er heel erg naar uit. Zij is van de partij net zoals Christoff, De Romeo’s en Bart Kaëll.

“Dat belooft heel plezant te worden. Alleen lig ik nu al wakker van wat ik ga aantrekken! Het is de Flower Power-editie en dat is vestimentair niet echt mijn ding. Maar het komt goed. En Lisa-Marie zal zeker eens meekomen. Ze vindt dat heel tof, maar duw haar niet het podium op want dan is ze verlegen. Tenzij er geen volk in de zaal staat”, lacht Lindsay in Story.

Dat zijn plannen voor 2024. Maar zijn er binnenkort ook huwelijksplannen voor de zangeres? Zoals het er nu naar uit ziet in elk geval niet.

“Kris en ik zijn gelukkig samen en zien elkaar doodgraag. Een huwelijk is geen must voor mij. Nochtans droomde ik vroeger wel van zo'n mooi lang kleed, maar dat is veranderd. Lisa-Marie is veel meer waard dan zo'n briefje. Zij vraagt soms wel of we gaan trouwen, maar dan zal Kris toch het aanzoek moeten doen.”

Bio van Lindsay, Christoff, De Romeo's en Bart Kaëll