.
Garry Hagger
dinsdag 2 juli 2024

Garry Hagger: “Als zij het goed vinden, dan zit het goed” 

Zij zijn zijn barometer 

We hadden het volledig begrepen als Vince en Mauro, de kleinzonen van Garry Hagger, hun grootvaders muziek niet zo leuk hadden gevonden. Maar tot zijn eigen grote verbazing vinden ze hem net een heel erg coole zanger.

“Mijn kleinkinderen zijn mijn barometer. Wanneer ik aan een demo werk, vraag ik Jessy altijd om die thuis eens op te zetten. Als Vince en Mauro het nummer na enkele dagen kunnen meezingen, weet ik dat het goed zit. Ze vinden het ook leuk om af en toe één van mijn concerten bij te wonen. En als mijn petekind en zijn broer geen profvoetballers worden, kunnen ze nog altijd mijn achtergrondkoor vormen”, lacht Garry in Primo.

Zelf vond Garry’s dochter Jessy het best leuk om als dochter van een bekende zanger op te treden. Zo kwam ze op verschillende plaatsen terecht waar anderen niet zouden komen.

“Zo herinner ik me nog levendig dat Wendy Van Wanten eens in mijn kaak kneep toen ik haar backstage tegenkwam. Soms bracht het echter ook nadelen mee. Mijn vader werkte vaak 's avonds en in het weekend. Al werd ik daardoor snel volwassen en leerde ik op jonge leeftijd zelfstandig zijn. Dat probeer ik ook aan mijn kinderen mee te geven. Zo vind ik Vince en Mauro ook al erg volwassen voor hun leeftijd.”

Bio van Garry Hagger

Meer Over:

Garry Hagger