.
Garry Hagger
zaterdag 20 mei 2023

Garry Hagger: “Dan is een concert toch niet compleet?” 

Hij zal het altijd blijven zingen 

Wanneer je meer dan 40 jaar op de planken staat, dan heb je wel al wat memorabele optredens achter de rug. In Primo blikt Garry Hagger terug op één van die memorabele optredens.

“één van de meest memorabele optredens was het optreden bij ‘Tien Om Te Zien’ in een uitverkocht Sportpaleis. Ik zong ‘Als ik bij jou kan zijn’ en 17.000 mensen zwaaiden met hun gsm’s waardoor de zaal veranderde in een zee van lichtjes. Geweldig. Wat ook voor altijd op mijn netvlies gebrand staat, was een bruiloft lang geleden met twee rivaliserende families, die tijdens het feest op de vuist gingen”, lacht Garry.

De twee families gingen met elkaar op de vuist en Garry en zijn orkest moesten op dat moment de coulissen invluchten. Niet zo onlogisch dat dat moment hem is bijgebleven.

Op een optreden van Garry Hagger kan het zingen van zijn grootste hit ‘Het Allermooiste’ natuurlijk niet ontbreken. Veel artiesten weigeren nog om hun grootste hit te zingen, maar dat kan Hagger maar moeilijk begrijpen.

“Doordat ik het live zing, klinkt het ook altijd een beetje anders. Artiesten die haat voelen voor hun grootste hit…. Ik heb het daar moeilijk mee. Een concert van Will Tura was toch ook noot compleet zonder ‘Eenzaam zonder jou’?”

Bio van Garry Hagger

Meer Over:

Garry Hagger