.
Garry Hagger
maandag 24 juni 2024

Garry Hagger: “Ik leerde de betekenis op een andere manier kennen” 

Het leven is kostbaar en vluchtig 

Door papa te worden, 36 jaar geleden, is de kijk op het leven van Garry Hagger toch wel wat veranderd. Zijn prioriteiten lagen van de ene dag op de andere ergens anders en dat zou voor de rest van zijn leven niet meer veranderen.

“Ik leerde de betekenis van onvoorwaardelijke liefde op een compleet nieuwe manier kennen. Tegelijkertijd besefte ik meer dan ooit hoe kostbaar en vluchtig het leven kan zijn. Dat gevoel heb ik ook met mijn kleinkinderen. Hen opvoeden onder een glazen stolp gaat niet, maar ik zou geld geven voor een verzekering die hen een zorgeloze toekomst garandeert”, zegt hij in Primo.

Ondertussen is Garry ook grootvader geworden en zijn twee kleinzonen laten hem niet onberoerd. Soms kan hij best een bezorgde grootvader zijn.

“Als Mauro of Vince bijvoorbeeld ziek zijn heb ik niet alleen compassie met hen, maar ook met mijn dochter die dan emotioneel belast wordt door de zorgen voor haar zieke kind en tegelijkertijd probeert sterk te blijven voor haar gezin. Al ben ik niet alleen een bezorgde grootvader. Ook voor mijn dochter blijf ik een steunpilaar en bron van troost om haar door moeilijke tijden heen te helpen.”

Bio van Garry Hagger

Meer Over:

Garry Hagger