.
Garry Hagger
woensdag 8 februari 2017

Garry Hagger wil mensen waarschuwen

Hij deelde zijn probleem in Hadiemicha 2.0


In het Ment-programma Hadiemicha 2.0 had zanger Garry Hagger het over zijn snurkprobleem. Garry zei dat hij naar verluidt vrij hard snurkte en soms werd hij al schokkend wakker.

Slapen deed hij slecht en hij was dan ook vaak moe. Op een gegeven moment liet Garry Hagger een slaaptest doen. Twee nachten werd hij aan allerlei meetapparatuur gekoppeld en die detecteerden een acuut slaapapneuprobleem. De zanger werd maar liefst 36 keer per uur wakker en dat in zijn eerste slaap. Garry wilde de mensen dan ook waarschuwen voor het gevaar van slaapapneu. Er werd hem verteld dat je zonder behandeling kans maakt op een hartinfarct. Ieder uur kreeg hij dus ook 36 keer een kleine hartstilstand.

Door een machine dat naast zijn bed staat en met een masker op, die samen hun werk doen is zijn probleem helemaal van de baan. Garry Hagger gaat nu jaarlijks op controle in het ziekenhuis met onder meer een blaastest en een longfunctietest. Tot op heden is alles helemaal in orde met het slaapprobleem van de sympathieke zanger.



Tekst: Nico Vanaken

Bio van Garry Hagger

Meer Over:

Garry Hagger