.
Garry Hagger
maandag 4 april 2022

Garry Hagger: “Zij mogen deelnemen aan ‘The Masked Singer’

Zelf zou hij het ook zien zitten

Iedereen heeft d afgelopen maanden genoten van het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’. De strafste namen kwamen van onder de maskers tevoorschijn en vriend en vijand was verbaasd over hoe goed onder andere Conner Rousseau en Loredana konden zingen.

Wie ook genoten heeft van het programma is zanger Garry Hagger. “Ik vond het tweede seizoen nog sterker dan het eerste. Ik snap ook echt dat Camille en Loredana zo lang hebben meegedraaid tijdens het programma. Maar ook Johnny Logan als Edelhert was steengoed”, klinkt het in Tv Familie.

Voor het nieuwe seizoen mogen ze hem altijd vragen en zelf heeft hij ook al twee mooie voorstellen. “Ik vind dat Gert Verhulst en James Cooke moeten deelnemen als Laurel en Hardy. Die twee zouden dat zo goed doen. Maar mij mogen ze ook altijd vragen, want ik vind het een topprogramma. Of mensen mijn stem meteen herkennen? Luister naar mijn nieuwe single ‘Alles wat ik wil’. Die klinkt herkenbaar, maar is verrassend. Meedoen lijkt me tof, alleen die zwijgplicht….”

Bio van Garry Hagger

Meer Over:

Garry Hagger