.
Evelien Van Hamme
zondag 8 januari 2023

Geen kinderwens voor Evelien uit ‘Dertigers’

Kinderen gooien je leven om

Als mijn relatie was blijven duren, waren kinderen misschien een logische stap. Mocht ik morgen iemand tegenkomen met kinderen zou dat prima zijn, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik zonder kinderen ongelukkig zou zijn”, zo vertelt Evelien aan Story.

“Ik heb mijn carrière op de eerste plaats gezet. Dat klinkt misschien egoïstisch, maar ik zie dat als voor mezelf zorgen. Binnen een relatie zou ik misschien pleegzorg overwegen, maar in mijn eentje voor een kind zorgen zou ik niet aankunnen, aldus Evelien.

Ook Kristof deelt die mening om momenteel niet aan kinderen te denken. Kinderen gooien je hele leven om. Zolang ik geen partner heb, denk ik niet na over pleegzorg of adoptie. Ik ben zelf nog een groot kind, aldus Kristof aan Story.

Het afscheid van ‘Dertigers’ viel zwaar omdat ze beiden heel graag hun personage speelden. Er ontstond ook een unieke vriendschap tussen alle acteurs.

Voor de kerstspecial trokken ze allemaal naar Lapland. “Het was een hemels geschenk om daar te mogen draaien”, vertelt Kristof aan Story.

Bio van Evelien Van Hamme en Kristof Goffin