.
Geena Lisa
maandag 8 augustus 2022

Geena Lisa: “Ik had lange tijd niks door”

Toen kwam het besef

Enkele maanden geleden was Geena Lisa te gast in ‘De Cooke en Verhulst Show’, waarin ze kwam vertellen over de toxische relatie waarin ze zich enkele jaren heeft bevonden. Ze maakte zelf een einde aan die relatie en wilde met haar verhaal lotgenoten een hart onder de riem steken.

Geena staat altijd heel positief in het leven en dat maakte het extra moeilijk om te gaan beseffen dat haar relatie toch niet zo goed was als ze zelf altijd dacht.

“Het heeft lang geduurd voor ik door had wat er aan de hand was. Het waren mensen rondom mij die me erop wezen. Ik ben te verdraagzaam geweest en ik heb zaken toegelaten die niet aansluiten bij mijn waarden en normen. Ik ben mijn grenzen vergeten te bewaken”, geeft ze toe in Dag Allemaal.

Pas toen vrienden afstand begonnen te nemen vanwege die partner, kwam het besef. De relatie is ten einde en de vriendschapsbanden zijn gelukkig weer hersteld.

“Ik begrijp hen, want het dominante en manipulerende van mijn partner had niet alleen impact op mij, maar ook op mijn omgeving. Daarnaast verloor ik tonnen energie. Het was voor mij duidelijk dat ik zo niet wilde leven.”

Bio van Geena Lisa

Meer Over:

Geena Lisa