.
Geena Lisa
maandag 10 oktober 2022

Geena Lisa: “Op zoek naar tips om te besparen”

Ook zij gaat bewust met haar geld om.

We worden elke dag weer opnieuw met onze neus op de feiten gedrukt: de energieprijzen zijn onbetaalbaar geworden. Mensen durven hun verwarming niet meer aan te steken en gaan tegenwoordig zoveel mogelijk te voet ergens naar toe.

“Doordat de bewustwording groter wordt, ben ik ook voortdurend op zoek naar tips om te besparen. Wat ik concreet doe is, minder lang douchen. Met pijn in het hart, want ik kan echt genieten van een lange, warme douche. En ik heb ook een warmere ochtendjas gekocht”, glimlacht Geena Lisa in Primo.

Voor Geena is het zonde om ’s ochtends de verwarming open te draaien om een half uur later het huis ook weer te verlaten.

Ook Actrice Alice Toen denkt na over haar uitgaven. Ze mag dan wel al 98 zijn, ook zij is heel erg bezig met de energiecrisis. Zij woont op een duplex appartement en daar heeft ze veel ruimte, die vele ruimte moet ook verwarmd worden.

“Mijn voorschotten zijn maal drie gegaan. In plaats van honderd euro betaal ik nu driehonderd euro per maand. Ik vind het fijn dat al mijn lichten branden, maar dat is nu toch ook verleden tijd.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Geena Lisa

Meer Over:

Geena Lisa