.
Geert Van Rampelberg
vrijdag 27 oktober 2023

Geert Van Rampelberg maakt musicaldebuut in Red Star Line

Alweer een verrassende naam in Red Star Line.

Vanaf maart 2024 komt steracteur Geert Van Rampelberg aan boord van de Red Star Line in Puurs. Hiermee staat hij voor het eerst op de planken als musicalacteur. Studio 100 is zeer trots hem te mogen verwelkomen als Walter, de Amerikaanse businessman die hoofdpersonage Jan én het publiek welkom heet in New York.

Met projecten als 'De zaak Alzheimer', 'The Broken Circle Breakdown' en 'Knokke Off' heeft Van Rampelberg door de jaren heen al meermaals getoond wat hij in zijn mars heeft, op het grote én kleine scherm. Met zijn rol in Red Star Line maakt hij zijn musicaldebuut. Afwisselend met Peter Van de Velde zal hij gestalte geven aan de rol van Walter.

Geert Van Rampelberg – Walter: "Ik snap helemaal waarom het een spektakel-musical genoemd wordt. Red Star Line is groots en indrukwekkend, echt fantastisch. Hierin mogen meespelen vind ik enorm spannend, maar ik kijk er vooral naar uit."

Er werden al nieuwe, sterke namen toegevoegd aan de cast in het najaar, met onder meer Tine Embrechts, Bert Verbeke, Femke Verschueren en Hugo Sigal. Sinds de première in maart heeft het Vlaamse publiek de musical in haar hart gesloten, met telkens volle zalen. De kaap van 300 000 tickets

Tickets & info via www.redstarline.nu

Bio van Geert Van Rampelberg