.
Gene Thomas
woensdag 14 februari 2024

Gene Thomas: “Ik wil dat ook overbrengen naar de mensen”

En dat met een nieuwe show

In zijn nieuwe theatertournee gaat Gene Thomas intiemer dan ooit. Hij staat helemaal alleen op het podium, maar haalt ook mensen uit de zaal om bij hem uit te nodigen op het podium. Vandaar dan ook de titel ‘Kom Wat Dichterbij’, zoals een van zijn grootste hits heet.

“Ik nodig het publiek op een ludieke manier uit op het podium. Ze mogen dus bij mij in de zetel komen zitten. Het wordt op die manier een gezellige show, met humor ook. Ik speel zelfs wat songs op piano, iets wat ik nooit doe. Na de show neem ik de tijd om met iedereen op de foto te gaan en een praatje te slaan”, zegt Gene in Primo.

Het wordt een en al gezelligheid en dat is iets waar Gene heel veel van houdt. Of het nu winter is of zomer, Gene houdt van socializen met de mensen.

“In de zomer socializen op een terras met een koel drankje. In de winter met een kop warme chocomelk bij kaarslicht of rond een vuur. Ik kan daar enorm van genieten. Dat wil ik ook overbrengen in mijn nieuwe show. Een ideale manier voor mensen om op adem te komen. Sit down and enjoy the ride.”

Bio van Gene Thomas

Meer Over:

Gene Thomas