.
Gers Pardoel
maandag 2 september 2024

Gers Pardoel: “Veel mensen vonden dat grappig” 

Hij had een aangepaste outfit 

Een vakantiejob in de Efteling, het moet ongelooflijk leuk zijn. En dat kan Gers Pardoel alleen maar beamen. Hij stond er drie jaar lang aan de wildwaterbaan, de Piraña. En ook zijn outfit kan hij zich nog perfect voor de geest halen.

“Nu dragen alle medewerkers hetzelfde uniform, maar in mijn tijd was de kledij nog aangepast aan de attractie. Wie aan de Piraña stond, droeg een poncho en een sombrero. Ik was maar 1 meter 50 groot, dus die poncho kwam echt tot over mijn knieën. Ik merkte dat veel mensen dat grappig vonden. Zelf had ik er geen problemen mee, maar ik dacht wel: ik moet later een job vinden waarin ik zelf kan bepalen wat ik draag”, lacht de rapper in Story.

Ook in zijn vrije tijd was Gers vaak in de Efteling te vinden. Hij woonde er slechts 5 minuten van en dankzij zijn vader die daar werkte, hadden ze een gratis abonnement.

“In plaats van naar het pleintje te gaan, zakten wij af naar ons pretpark. Kaatsheuvel is een klein dorp waar weinig te beleven valt, maar in de Efteling is dat anders. Je komt er mensen uit heel de wereld tegen. En uiteraard deed ik dan vaak een ritje Piraña.”

Bio van Gers Pardoel

Meer Over:

Gers Pardoel