.
Gert Verheyen
woensdag 18 januari 2023

Gert Verheyen: “Als het moet gebeuren, gebeurt het”

Hij neemt deel aan ‘Over De Oceaan’

Op play4 is het nieuwe seizoen van ‘Over De Oceaan’ gestart. In dat seizoen zien we onder andere James Cooke en Ella Leyers, maar ook ex-Rode Duivel Gert Verheyen. Hij greep deze unieke kans met beide handen en heeft er nog geen dag spijt van gehad.

Het grootste deel van de groep moest in het begin even wennen aan het leven op zee, maar Gert vloog er meteen in.

“Zo ben ik nu eenmaal, ik hou van aanpakken. Als ik de beelden nu zie, valt het me op dat het plezier er vanaf straalt. We hadden een heel leuke bende, je ziet direct dat we enorm goed overeen kwamen”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Gert heeft niet lang moeten twijfelen om mee te gaan. Hij had eerder, na het eerste seizoen, al laten weten aan de eindredacteur van Woestijnvis dat hij het een geweldig programma vond en die wist meteen dat Gert dus grote fan was.

Meegaan met een zeilboot, het houdt natuurlijk ook gevaren in. Maar daar stond Gert liever niet te veel bij stil. “Ik ben daar vrij fatalistisch in. Als het moet gebeuren, gebeurt het. En de kans is reëel. Er drijven effectief containers op zee die soms van cargo’s vallen, en als je daar ’s nachts in het donker tegen vaart, tja…”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Gert Verheyen

Meer Over:

Gert Verheyen