.
Gert Verhulst  Ellen Callebout  Viktor Verhulst  Marie Verhulst
vrijdag 6 oktober 2023

Gert Verhulst: “Dat gaan we niet doen”

Ze hebben het goed zo

Gert Verhulst is 55 jaar en dat kunnen we nog lang niet oud noemen. Toch beseft de presentator dat hij al over helft van zijn leven zit en dat hij nu nog volop moet genieten. Dat doet hij met zijn vrouw Ellen aan zijn zijde.

Ze doen dat onder andere door samen naar hun buitenverblijf in Saint-Tropez te gaan. Een extra buitenverblijf, dat komt er niet.

“Nee, dat gaan we niet doen. Iedereen die een verblijf in het buitenland heeft, zal beamen dat dat gepaard gaat met wat zorgen. Er is altijd wel wat te doen en als je er niet bent, hoop je dat er niets gebeurt met het huis”, klinkt het bij Gert in Het Laatste Nieuws.

Ellen en Gert zijn een goed team. Na iedere opname van ‘De Tafel van Gert’ belt hij Ellen altijd even op. Hij blijft ook nooit lang hangen na een opname.

“Ik bel Ellen altijd om te vragen of ze heeft gekeken. Ze geeft dan haar mening en vertelt wat ze interessant of minder interessant vond; Daar heb ik veel aan, want ik vind dat ze de smaak van het publiek vertegenwoordigt. Tegen dat ik thuis ben, ligt ze in bed en kijken we nog iets. ‘Love Island’, bijvoorbeeld, iets wat niet met de actualiteit te maken heeft.”