.
Gert Verhulst
maandag 17 juni 2024

Gert Verhulst: “Die zorgeloosheid verdwijnt heel snel” 

Dan komt er ook veel stress 

Heel wat Vlamingen onder ons zijn mensen die houden van een vleugje nostalgie. Ook Gert Verhulst durft zichzelf een echte nostalgicus te noemen. In Primo vertelt hij wat nostalgie voor hem betekent.

“Nostalgie betekent voor mij de warme gevoelens oproepen die je kent vanuit je jeugd. Ik heb zeer mooie jeugdherinneringen die ik graag oproep aan de hand van foto's, muziek of geuren. Met geuren heb ik dat heel hard. Ik moet maar iets ruiken en ik word meteen teruggekatapulteerd in de tijd. Maar alleen de goeie dingen zijn blijven hangen, slechte herinneringen heb ik niet. Ik denk dat ik zo geprogrammeerd ben.”

Gert koestert veel mooie herinneringen aan zijn jeugd en de eerste 18 jaar van zijn leven zou hij als de meest zorgeloze jaren ooit beschrijven.

“Je moet aan niks denken, de dag wordt voor jou ingedeeld, je moet geen geld verdienen want je woont nog thuis, je hoeft ook geen rekeningen te betalen... Vanaf het moment dat je zelf voor een inkomen moet zorgen, verdwijnt die zorgeloosheid en steekt er stress de kop op die je vroeger niet kende.”

Bio van Gert Verhulst

Meer Over:

Gert Verhulst