.
Gert Verhulst en Annie
dinsdag 31 augustus 2021

Gert Verhulst emotioneel na overlijden Annie: "ze was al even ziek"

"Ze was al even ziek, maar ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan."

Annie Deleersnyder (74), vaste waarde in 'Gert Late Night', kokkin aan boord van de Evanna en bovenal vriendin van Gert en James is deze ochtend overleden na een korte ziekte.

Gert leerde Annie kennen in de tijd dat hij regelmatig een bezoek bracht aan café ’t Visserswelzijn in Oostduinkerke, dat zij en haar man veertig jaar lang hebben uitgebaat.

Gert Verhulst: "Ik kan moeilijk omschrijven hoe erg dit me raakt en woorden komen op zo een moment altijd te kort. Annie was, naast een bijzondere kokkin, vooral ook een echte vriendin. Ik kon altijd bij haar terecht en ik voelde me er steeds zo thuis en zo welkom. Een nuchtere warme vrouw die mij na elk weerzien deed beseffen hoe belangrijk het is om de kleine dingen van het leven naar waarde te schatten. Vorige week bracht ik haar nog een bezoekje. Ze was al even ziek, maar ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik wil haar bedanken. Voor wie ze was en wat ze voor mij heeft betekend. Ik zal haar en haar perfect bereide varkenswangetjes nooit vergeten."

Lees de eerste reactie van James Cooke: James Cooke in tranen na overlijden Annie: "het ging zo snel"