.
Gert Verhulst
maandag 25 september 2023

Gert Verhulst: “Het is allemaal veranderd”

Het is geen gigantisch succes

Alles waar Gert Verhulst mee in aanraking komt, lijkt in goud te veranderen. Alleen lijkt dat bij ‘De tafel van Gert’ nog niet het geval te zijn. Van een overweldigend succes is er nog niet echt sprake.

“Als dat zou pikken, zou ik het niet blijven doen. Maar het hele landschap is veranderd. Vroeger haalde ik zelfs met een aflevering van ‘Samson & Gert’ 400.000 kijkers. Die tijden zijn voorbij. Daarnaast mag je ook niet vergeten dat we bij Play4 de kleinste speler zijn en dat er een veel mindere sterke opbouw is dan bij andere zenders”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Gert betwijfelt het of hij meer kijkers zou halen op een andere zender. Al is hij er ook van overtuigd dat het er niet minder zullen zijn.

Ook iets erg belangrijk is dat Gert voor de opnames geen alcohol meer drinkt. En ook de weken voor de start van de opnames laat hij alcohol links liggen.

“Afzweren doe ik niet, maar ik drink wel minder. In het dagelijkse leven trouwens ook. Ik ben eens een maand gestopt en het resultaat was ontnuchterend.”

Bio van Gert Verhulst

Meer Over:

Gert Verhulst