.
Gert Verhulst
donderdag 25 juli 2024

Gert Verhulst: “Het is niet dat ik daar een band mee wilde opbouwen”

Het was goed zo

We hebben allemaal wel iemand waar we heel erg naar opkijken. Sommige mensen kijken op naar een grote ster als Justin Bieber of Taylor Swift, iemand anders kijkt dan weer op naar Gert Verhulst en James Cooke.

Zelf hebben de twee geen idolen, maar zijn er wel mensen waar ze een grote bewondering voor hebben. Zo kijkt James heel erg op naar Tina Turner en Loïc Nottet.

“Vooral selfmade artiesten dus. Daarom past Gert - die voor alle duidelijkheid mijn beste vriend is en niet mijn idool - ook in dat rijtje. Als ik zie waar ze ooit begonnen zijn en waar ze vandaag staan... Mensen die een idee of passie hebben en daar gewoon volledig voor gaan, en daar ook nog eens heel succesvol in zijn. Ik kan daar keihard van genieten. Maar Gert zijn idolen zijn volgens mij Gilbert Bécaud en Gaston Berghmans”, zegt James in Story.

Gert heeft al eens het geluk gehad om Gilbert Bécaud en Gaston Berghmans te mogen ontmoeten. Al was het heel vluchtig.

“Dat was prima voor mij. Het is niet dat ik daar een band mee wilde opbouwen. Ik weet dat het ook maar mensen zijn en dan is dat achteraf niet meer hetzelfde. Ik wil dat idool-beeld behouden.”

Bio van Gert Verhulst

Meer Over:

Gert Verhulst