.
Gert Verhulst, Ellen Callebout, Marie Verhulst, Viktor Verhulst
dinsdag 9 april 2024

Gert Verhulst: “Ik durf het gewoon niet”

Hier schaamt Gert Verhulst zich voor...

Hij schaamt zich wat

Gert Verhulst heeft in zijn leven al heel wat kunnen verwezenlijken. Ook zijn grootste droom heeft de presentator vervuld zien worden: een eigen pretpark. Zijn villa in Oostduinkerke ligt niet zo heel ver van het park, maar in het park zal je hem niet zo vaak vinden.

“Ik kom hier wel vergaderen met de directie of het creatieve team, maar eigenlijk vind je me maar heel weinig in het park zelf. Meestal raak ik ook niet verder dan de ingang omdat mensen me herkennen en op de foto willen. Voor het park opent, of na sluitingstijd, probeer ik weleens een toertje te doen om het allemaal nog eens gezien te hebben, maar dan zijn de attracties niet in werking natuurlijk”, zegt Gert in Story.

Veel van de attracties heeft Gert zelf uitgeprobeerd, maar hij moet ook bekennen dat hij ze nog niet allemaal heeft getest.

“Tot mijn grote schaamte ben ik nog nooit in ‘The Ride to Happiness’ geweest. Ik durf het gewoon niet. Het is een draaiende achtbaan, veel te wild voor mij. Vroeger zou het geen probleem geweest zijn, maar met de jaren ben ik banger geworden. De andere attracties heb ik wel allemaal gedaan. Zelfs de hele hoge, maar da's dan goed voor een keer. Ik heb hoogtevrees.”