.
Gert Verhulst
vrijdag 27 januari 2023

Gert Verhulst: “Ik ga geen folders uitdelen op de markt”

Hij is genomineerd voor mediapersoonlijkheid

Op 28 januari worden voor de allereerste keer de ‘Kastaars’ uitgereikt. Het zou de grootste mediashow van de voorbije jaren moeten worden en daarvoor slaan VTM, Play4 en VRT graag de handen in elkaar.

En ook iedereen in de televisiewereld is blij dat er opnieuw een gala-avond komt voor de tv-wereld. Muziek wordt vaak in de bloemetjes gezet, maar de televisiewereld blijft op dat vlak vaak op zijn honger zitten.

“Het hoort ook gewoon. Muziek heeft z’n MIA’s, films worden in de bloemen gezet op filmfestivals, maar voor ons was er niets. Één keer per jaar een feestje om elkaar een schouderklopje te geven, dat mag wel”, zegt Koen Wauters in Dag Allemaal.

En daar kan collega-presentator Gert Verhulst alleen maar mee instemmen. “Er wordt hier ook goed werk geleverd, hé. Zeker vergeleken met het buitenland. Ons publiek telt zes miljoen mensen, in Frankrijk mag je het al maal tien doen. Als je dan het niveau ginder vergelijkt met dat van ons… awel, dan vind ik dat we hier heel fier mogen zijn op wat we maken.”

De voorbije weken werd door verschillende tv-persoonlijkheden heel vaak oproepen geplaatst om voor zijn of haar programma of moment te stemmen. Maar daar doet Gert niet aan mee. Ook hij is genomineerd voor mediapersoonlijkheid van het jaar. “Mensen mogen zeker stemmen op mij, maar ik zal geen folders van mezelf gaan uitdelen op de markt.”

Bio van Gert Verhulst

Meer Over:

Gert Verhulst