.
Gert Verhulst
zondag 22 januari 2023

Gert Verhulst is de ideale reispartner: “Ik wil wel Samson spelen als hij dat wil”

Maar hij moet wel betalen

Op reis gaan met Gert Verhulst, wie ziet dat nu niet zitten. Heel wat fans zouden dat met veel plezier doen al is het maar om zijn heerlijke droge humor. Heel veel mensen kunnen hard om de man lachen en zien hem dan ook als het ideale reisgezelschap.

“Ik geloof dat ik dan zoveel moet lachen dat ik met een strakke buik zou terugkomen”, schrijft een fan op sociale media.

Maar heel veel mensen zien een vakantie met Gert vooral als een financieel voordeel. Zij willen vooral met hem op reis, zolang hij ook maar de reis betaalt.

“Als Gert betaalt, ga ik met hem op vakantie. Zal ik wel Samson spelen als hij dat wil”, staat één van de reacties te lezen in Tv Familie.

Maar niet alleen zijn gevoel voor humor en zijn vermogen is een goede reden om met Gert op reis te gaan, ook zijn karakter spreekt heel wat mensen aan. “De mindset van Gert is echt ongelooflijk. Ik bewonder die mens enorm. Van hem kan je tenminste nog iets leren qua zaken doen. Het levenspad dat hij heeft uitgetekend, is bewonderenswaardig.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Gert Verhulst

Meer Over:

Gert Verhulst