.
Gert Verhulst
woensdag 8 februari 2023

Gert Verhulst: “Ook zij moeten geëntertaind worden” 

Hij ziet dat als zijn taak 

Tijdens de uitreiking van ‘De Kastaars’ kwam de crème de la crème van onze Vlaamse media samen. Tientallen acteurs, presentators, deelnemers van programma’s van de voorbije jaar, allemaal verzamelden ze in Puurs om te ontdekken wie als eerste zo’n felbegeerde trofee mee naar huis mochten nemen.

Presentatoren van dienst waren Gert Verhulst, Koen Wauters en Danira Boukhriss Terkessidis. Zij draaien elk al heel wat jaren mee als presentator op de verschillende zenders.

“Ik hoop gewoon dat ik over tien jaar nog altijd dit werk mag doen. En dat ik zoals deze twee heren nog altijd mag meetellen en dingen mag doen. Dat zou al heel mooi zijn”, zegt Danira in Gazet van Antwerpen.

En ook Gert hoopt nog vele jaren te mogen meedraaien. Hij wil graag relevant blijven en dingen doen die in het leven een verschil maken voor andere mensen.

“Of dat op tv of in de media of in de openbaarheid is, dat weet ik niet. Maar er zal alleen maar meer versplintering komen. We hebben het altijd over jonge mensen, maar je hebt nog een groep ouderen die vooral tv kijken en die ook geëntertaind moeten worden. Die heeft tijd nodig. Die groep gaan Koen Wauters en ik vooral bedienen de komende jaren.”

Bio van Gert Verhulst, Koen Wauters en Danira Boukhriss