.
Gert Verhulst  Ellen Callebout
zaterdag 21 oktober 2023

Gert Verhulst over schoondochter Sarah: “Ze is nochtans welkom”

Ze is niet te zien in de reeks

Wat zou Gert Verhulst toch doen zonder zijn Ellen. De twee zijn al veertien jaar samen en Ellen is de rots in de branding van de populaire presentator. Na elke opname van ‘De Tafel Van Gert’ belt Gert zijn vrouw op.

“Ik vertrek altijd heel snel na de opnames. Dan bel ik Ellen en vraag ik of ze gekeken heeft, al weet ik dat ze altijd kijkt. Ze geeft dan haar mening en vertelt wat ze interessant of minder interessant vond. Daar heb ik veel aan, want ik vind dat ze de smaak van het publiek vertegenwoordigt. Tegen dat ik thuis ben, ligt ze in bed en kijken we daar samen nog iets. Love Island bijvoorbeeld, of B&B zoekt lief, iets wat niets met de actualiteit te maken heeft”, zegt Gert in Story.

Binnenkort zien we Gert en Ellen ook weer verschijnen in ‘De Verhulstjes’. Grote afwezige in die reeks is Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor.

“Dat ze niet meedoet in De Verhulstjes is de keuze van Vik en Sarah. Ze is welkom in de reeks, maar zolang ze het zelf niet zien zitten, om welke reden dan ook, respecteren we dat. Het is een lief meisje en we komen goed overeen. Ook met haar ouders trouwens, waar we weleens over de vloer komen.”

Bio van Gert Verhulst

Meer Over:

Gert Verhulst