.
Kedist Deltour
donderdag 24 augustus 2023

Gewezen Miss België is verloofd

Ze had het niet verwacht

Gewezen Miss België Kedist Deltour heeft groot nieuws. Haar vriend Losene heeft haar ten huwelijk gevraagd in het bijzijn van 20.000 man. Kedist gaat dus binnenkort trouwen.

“Mocht de ring niet goed zijn, dan kon ik het op een vriendin van Kedist steken, die mee is gaan kiezen. Maar iedereen reageert heel enthousiast. Ook onze ouders zijn blij voor ons. Ik was langs geweest bij Kedists ouders en heb hen om toestemming gevraagd”, vertelt Losene in Dag Allemaal.

Kedist had een huwelijksaanzoek nog niet meteen verwacht. En al zeker niet op dat moment. Ze waren in Praag waar Losene een belangrijke wedstrijd had.

“Ik ben kooivechter en had die dag een wedstrijd. Maar al snel liep het mis. Ik kreeg een trap tegen mijn knie en voelde mijn been kraken. Ik heb nog even verder gevochten en mijn tegenstander zelfs nog gevloerd, maar dan is de wedstrijd toch stilgelegd.”

Pijn of niet, Losene ging door met zijn plan. Hij liet zijn vrienden Kedist halen. “En daar heb ik haar dé vraag gesteld. Uiteraard zei ze ‘ja’.”

Bio van Kedist Deltour

Meer Over:

Kedist Deltour