.
Gino uit Bestemming X
zondag 16 april 2023

Gino uit ‘Bestemming X’: “Hij kende onze namen nog niet eens”

Dat verbaasde hem

Het zit er bijna op: ‘Bestemming X’. Eindelijk weten we na enkele weken waar presentator Kevin Janssens zich al die tijd heeft schuilgehouden. Gino, één van de finalisten mocht naar hem op zoek.

Gino was de enige kandidaat die een kompas bij zich had, eentje dat hij ook heel snel weer moest afgeven.

“Ik moest het doen met mijn levenservaring. Toen onze Britse butler ons aansprak, wist ik dat hij evenveel Brit was als ik Albert Einstein. En de kampbegeleider met de omgekeerde Poolse vlag: mij kan je daar niet mee sjarelen. Ik probeerde ook de cruciaalste tips voor mezelf te houden. Ik heb nooit gelogen tegen de anderen, maar hield informatie geheim”, vertelt Gino in Dag Allemaal.

De kandidaten moesten dus op zoek naar Kevin Janssens die op ‘Bestemming X’ verbleef. Maar de kandidaten hadden tijdens de opnames van het programma weinig contact met hem.

“Hij presenteerde vooral op afstand. Tijdens de reünie-aflevering had hij voor de zekerheid een blaadje bij zich met onze namen. Ik schrok ervan dat hij ons na al die weken nog niet kende. En toen ik hem een knuffel wilde geven, stak hij z’n hand uit. Hij vond het niet zo aangenaam dat ik hem vastnam.”