.
Glenn
donderdag 11 april 2024

Glenn over minpunten Ashley uit Big Brother: “Heb jij een uurtje?”

Glenn geeft eerlijke mening over Ashley

Woensdagavond hebben de bewoners vragen aan de andere bewoners mogen stellen in de ‘Kamer van de waarheid’, maar zij kregen ook vragen van familie, vrienden én de winnaars van de vorige edities. Het was bijzonder leuk om dit op de livestream te kunnen volgen en ook de bewoners zelf vonden dit initiatief fantastisch.

Nochtans kreeg Glenn een vrij moeilijke vraag. Bart, de winnaar van vorig jaar, stelde vast dat Glenn heel close was met Ashley, maar Bart was vooral benieuwd of Glenn ook de minpunten van de queen durfde te benoemen. “Haar mindere kanten, wel die zal ik eens allemaal opnoemen. Heb jij een uurtje?”, lachte Glenn.

“Je hebt twee versies van Ashley. Je hebt de Ashley uit het spel en de Ashley daarbuiten. “Voor mij waren de mindere kanten van de Ashley in het spel de momenten dat iemand nog maar net uit de deur was en zij al over de volgende plannen om iemand naar huis te sturen begon te praten. Dat vond in persoonlijk wel moeilijk, er waren mensen in het huis die op dat ogenblik verdriet hadden. Ik weet ook hoe het voelt als iemand naar buiten gaat, maar zij was daar soms redelijk hard in. Wat ook niet slecht is, want het is uiteindelijk een spel”, start Glenn zijn antwoord.

Maar hét minpunt bij uitstek komt al snel ter sprake: “Haar koppigheid denk ik. Zij kon héél koppig en ook héél dominant zijn. Ze kwam na onze aanvaring in de badkamer zelf naar mij, we hebben er dan over gebabbeld, maar we zijn er uiteindelijk niet uit geraakt. We hebben het dan maar zo gelaten omdat zij het zus vond en ik het zo vond. Ik kon niet goed om met de koppigheid van Ashley, maar ik heb toch een goede band met haar gehad”, gaat Glenn verder. En dan is er nog een puntje waaraan Glenn zich aan stoorde.

“Het laten slingeren van haar kleren, daar kon ik ook wel gevoelig voor zijn, haar slordigheid. Er zijn ook veel mooie dingen aan deze vrouw, ik heb niet zoveel slechte dingen over Ashley te vertellen.”